STYLE SWITCHER

Choose Colour style

Hapur : E Hene - E Diele - 8am to 9pm

TIRANE-LEZHE-SHKODER-KROACI*ITALI*ZVICER*FRANC*GJERMANI*HOLANDE*BELGJIK SI  DHE ANASJELLTAS!  
 Rezervo
AOSTA              
TORINO           
MILANO           
PADUA              
VENECIA          
UDINE               
TRIESTE           
SHENIM! ⇒Toksore

Imazh i ngjashëmVajtjeSubstitutedcdo teOra20:00→22hr  EURO 79.99
Imazh i ngjashëmKthimSubstituted cdo te0ra12:00→22h EURO  79.99     

 

 

TIRANE-LEZHE-SHKODER-KROACI*ITALI*ZVICER*FRANC*GJERMANI*HOLANDE*BELGJIK SI  DHE ANASJELLTAS!  
   Rezervo
COMO                
MILANO           
PADUA              
VENECIA          
UDINE               
TRIESTE           
SHENIM! ⇒Toksore

Imazh i ngjashëmVajtjeSubstitutedcdo teOra20:00→22hr EURO 79.99 
Imazh i ngjashëmKthimSubstituted cdo teOra17:00→22h EURO  79.99 

 

 

 

SHKODER-LEZHE-TIRANE-DURRES-*ITALI*ZVICER*FRANC*GJERMANI*HOLANDE*BELGJIK SI  DHE ANASJELLTAS!  
  Rezervo
COMO                
MILANO           
SAVONA           
GENOVA           
BOLOGNA        
ANCONA           
PESCARA         
SHENIM! ⇒Detare

Imazh i ngjashëmVajtjeSubstitutedcdo teOra17:00→22hr EURO 79.99 
Imazh i ngjashëmKthimSubstituted cdo teOra07:00→22h EURO  79.99     

 

 

 

 

Comments are closed.