Kushtet e Udhetimit


ILIRIA-LINES-sh.p.k,,
NIP.L78105503B

1- Ne si kompani kemi pergjegjesine morale dhe jemi te detyruar te ju informojme mbi rastet qe hasim, ne qofshin ato raste te suksesshme apo jo te suksesshme.

Ne kete rast ju pohoime se,prej dates 1 qershor te vitit 2021 deri me sot udhetimet kane rezultuar 100% te suksesshme. Perjashtuar ketu ata udhetare me probleme ne Evrope .

Per pasoje te ketyre rasteve ne ju kemi informuar me sa mundesi kemi patur si ne momentet qe ju na keni pyetur dhe rezervuar si dhe e ndjejme si pergjegjesi morale te ju informojme juve kete rast dhe tjua lexojme juve ne prezence pergjate udhetimit pa arritur ne piken e pare kufitare.

2.Ne nuk garantojme asnje udhetare per kalimet neper pikat doganore europiane si dhe ne piken e pare kufitare ate te Shqiperise.
Theksojme se kriteret baze jane foto e nje rezidence e thene ndryshe(ofental) e derguar ne whatsApp dhe nje shkrim i thjeshte shoqerues ne gjuhen e shtetit ku pala pritese jeton,me pa mundesine e kesaj, barazvlen dhe nje rezervim hoteli .
Cdo udhetare qe udheton duhet te kete mbikqyrjen e bagazhit te tij si ne momentin e ngarkeses dhe ne momentet kur ne kemi zbritje udhetaresh.

3- Cdo udhetar qe udheton me ne, duhet te udhetoje ne rast se e ka bindjen qe ne jemi zgjedhja e duhur per ta. Ndryshe ska perse e realizon udhetimin,asnjerit nga ju nuk mund ti imponohet si dhe nuk duhet te mashtrohet nga asnje agjensi, ne qofshin ata dhe agjensi bashkpunuese, Kompania mbane pergjegjesi te plote per informacionet e ofruar prane zyrave apo kontakteve si meposhte 👇
4- 1-Zyra Iliria Lines Tirane Terminali Nderkombetar i Autobuzave,
5- 2-Zyra Qendrore Iliria Lines, Lezhe.
6- 3-Terminali i Kompanise ne kompleksin IliriaBusinesspark.Lac.
Sidhe cdo prenotim te bere ne kontaktet si meposhte 👇

➖➖➖#Kontakt#➖➖➖
☎️Call (1)+355685339176
☎️Lezhe +355676030004
☎️Tirane +355684060009
☎️Pronari +355696030004
👨‍💻Web www.iliria-lines.al
👨‍💻Fb: ilirialines🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️
👨‍💻Instagram iliria lines